17. Kontroling konferenca

  19. in 20. april 2018, Thermana Laško

  17. Adriatic kontroling konferenca je bila letos prvič organizirana v spremenjenem terminu. Odločili smo se, predvsem na željo naših zvestih udeležencev, da letno kontroling konferenco premaknemo v spomladanski čas, v mesec april. Čas je omejena dobrina – mesec oktober je v poslovnem svetu vedno pogosteje v celoti zapolnjen s planiranjem.

  Moto 17. Adriatic kontroling konference je bil Kontroling v digitalni realnosti. Digitalizacija spreminja naše poslovno življenje in vodi do preobratov v vseh sektorjih. Spreminjajoče se potrebe strank in novi poslovni modeli postavljajo tudi nove zahteve pred managerje, kontrolerje in finančnike. Zato potrebujejo najnovejše informacije, nove pristope, nove načine razmišljanja, pripravljenost prevzeti tveganja in svobodo pri novih poslovnih modelih. Skratka, gre tudi za miselno revolucijo.

  Dolgoletne izkušnje pri organiziranju kontroling konference so pokazale, da je dvodnevno druženje z izkušenimi strokovnjaki ključnih poslovnih področij pomembna dodana vrednost konference. Zato je 17. Adriatic kontroling konferenca spet bila 2-dnevna. Pri organizaciji konference so nas podpirali tudi Internationaler Controller Verein (mednarodno združenje kontrolerjev) in Združenje Manager. In še ena letošnja novost, 17. Adriatic kontroling konferenco smo letos organizirali v sodelovanju z Uradnim listom RS.

  Kot vedno doslej, je srečanje nudilo mnogo priložnosti za izmenjavo izkušenj številnim slovenskim kontrolerjem, managerjem, svetovalcem, računovodjem, informatikom, akademikom, pa tudi za druženje s prijatelji in ljudmi, ki imajo podobna profesionalna znanja in interese.

  Fotografije z dogodka si lahko ogledate v galeriji.