[recaptcha id:hal-recaptcha class:hal-recaptcha size:compact]

  Šola kontrolinga

  je celovit in certificiran izobraževalni program usposabljanja s področja kontrolinga in vodenja s cilji.

  Program izobraževanja in usposabljanja je razvit po programu Controller Academie iz Nemčije, ki so vodilni na področju kontrolinga v Evropi že dobrih 40 let.

  Udeleženci Šole kontrolinga se temeljito seznanijo s sistemom kontrolinga, metodami in delom kontrolerja v praksi. Povezujemo primere dobre prakse iz Slovenije in tujine. Vsi naši predavatelji prihajajo iz prakse; vsebine in metode, o katerih predavajo, v praksi tudi uporabljajo, na udeležence pa prenašajo tudi novosti in svoje poglede na podlagi izkušenj. Kar učimo, znamo tudi narediti.

  Networking med udeleženci je neločljiv del izobraževanja.

  Udeleženci lahko svoje znanje nadgrajujejo tudi po pridobitvi certifikata, na specialističnih seminarjih v Šoli kontrolinga ali pa na delavnicah in sestankih kot člani ICV Slovenija, društva kontrolerjev Slovenije, ki je bilo ustanovljeno 27.marca 2008 kot del Internationaler Controller Verein (ICV), največjega združenja kontrolerjev na svetu.

  Šola kontrolinga je aktiven član združenja IGC – International Group of Controlling, saj se trudimo, da so naši izobraževalni programi v skladu z evropsko sprejetimi najboljšimi poslovnimi praksami in trendi na področju kontrolinga in celovitega upravljanja poslovanja. Šola k1ontrolinga je edini član IGC iz Slovenije.