Diploma program

  CERTIFIKAT Šole kontrolinga je mednarodno priznan in vam odpira vrata na poti k DIPLOMI kontrolerja, ki jo podeli Controller Akakdemie – CA iz Nemčije.

  DIPLOMA kontrolerja je mednarodno priznana in poznana, ne le v Evropi ampak tudi v Ameriki in na Kitajskem.

  Diploma program je od leta 2014 tudi v ponudbi Šole kontrolinga. Vsi, ki ste uspešno zaključili usposabljanja v Šoli kontrolinga v Sloveniji in pridobili CERTIFIKAT, lahko nadaljujete izobraževanje na Controller Akademie in pridobite DIPLOMO KONTROLERJA.

  Šola kontrolinga, Ljubljana in Controller Akademie, Munchen v sodelovanju organizirata oba zaključna modula za pridobitev diiplome kontrolerja:

  • Stage III Seminar: Reporting and Communication – v Ljubljani, v angleškem jeziku.
   Trener je g. Dietmar Pascher
  • Stage V Workshop: Presentation and Moderation – v Nemčiji, v angleškem jeziku
   (lahko pa tudi v nemškem jeziku)

  Šola kontrolinga svojim udeležencem nudi vaučer za udeležbo na seminarju v Nemčiji po subvencionirani ceni. Za več informacij nas kontaktirajte na info@kontroling.si

  Na seminarjih za pridobitev diplome in naziva kontroler z diplomo udeleženci spoznajo nove tehnike in razširijo svojo sposobnost reševanja problemov z usmerjenim vedenjskim usposabljanjem. Naučijo se različnih mehkih veščin in spretnosti, ki so potrebne za izboljšanje procesa komunikacije in upravljanja poslovanja. Več informacij o 5-stopenjskem CA diploma programu.